Jälleen edelläkävijänä

Vuosi 2020 jäi koko Suomen ja muun maailman historiaan mustana hetkenä, jonka aiheuttamaa kurjuutta vastaan tullaan taistelemaan vielä pitkälle tulevaisuuteen. Pandemian alkuvaiheessa lähes koko kansakunta jähmettyi shokin omaisesti ja myös Hämeenlinnan seudun asuntokauppa pysähtyi. Tälläkin ikävällä asialla on kuitenkin käänteinen puolensa. Ihmisten ajanvietto kotioloissa sekä laajasti lisääntyneet etätyöt ovat saaneet yhä useamman meistä miettimään omaa asumismuotoaan.

Aiemmat käsitykset asunnosta vain nukkumispaikkana ovat vaihtuneet perinteisemmiksi ajatuksiksi kodista, missä koko perhe viihtyy ja jokaiselle henkilölle ja toiminnolle löytyy asianmukaiset tilat. Tämäntyyppisten ajatusten lisääntyessä alkoi myös asuntomarkkina nostaa päätään. Ässät onnistuivat pandemian varjossa auttamaan ennätyksellisen määrän asiakkaita kodin vaihdossa. Hyvällä asenteella ja aktiivisella toiminnalla saavutimme yli 18% kasvun liikevaihdossa. Suurin kiitos kuuluu kuitenkin jokaiselle asiakkaallemme, niin myyjille kuin ostajillekin.


Pyrimme edelleen kehittämään toimintaamme, jotta voimme tarjota nyt ja tulevaisuudessa yhä mukavampia ja helpompia asuntokauppa elämyksiä asiakkaillemme.

 

 

Ässät uudistuu

Näkyvää muutosta Ässien tuottamiin asuntokauppaelämyksiin tuovat uusitut, nuorekkaan ilmeen omaavat kotisivut. Näistä uusista kotisivuista modernia ei tee ainoastaan uudistunut visuaalinen ilme, vaan sivuston tuottaneen Digital Lighthousen luoma edistyksellinen teknologia. Pyrkimyksemme…

Yhteystiedot

Soita tai jätä yhteydenottopyyntö ja istutaan alas & laitetaan kiinteistönvälitysasiasi kuntoon kertaheitolla.
Raatihuoneenkatu 29, 13100 Hämeenlinna

Yhteydenottopyyntö

Vastaamme yhteydenottopyyntöihin viimeistään seuraavana arkipäivänä.